.logo { float: left; padding-top: 20px; } .home .full_width_content{ padding-top: 0; }

Rendelőnk

Első találkozás a fogászati rendelőben

szabo-beata-dr-2

Várja Önt szeretettel: Dr Szabó Beáta általános orvos, fogszakorvos, anti-aging szakértő

Legelső lépésben történik a személyes adatok felvétele, majd minden pácienst megkérünk, hogy egy úgynevezett anamnézislapon válaszoljon az általános egészségi állapotára vonatkozó kérdésekre. Mindez egy fogorvosi rendelőben első hallásra különösnek tűnhet, de az ilyen információk fontossága abban áll, hogy egyes betegségek (pl. cukorbetegség, magas vérnyomás), vagy különböző okból szedett gyógyszerek befolyásolhatják a fogorvosi kezeléseket.

Az adatokat természetesen az orvosi titoktartás szabályainak megfelelően kezeljük.

Első alkalommal teljes állapotfelmérést és rákszűrést végzünk, melyet regisztrálunk. Természetesen az akut panaszokat lehető leghamarabb, – ha szükség van rá azonnal – kezeljük. A szükséges beavatkozásokról, kezelési lehetőségekről, azok technikájáról, előnyeiről, hátrányairól, korlátairól, a kezelési és gyógyulási időtartamról és természetesen várható költségeiről orvosaink részletes felvilágosítást adnak, melynek ismeretében a páciens az orvos segítségével dönthet a további kezelésekről.

Szakmai kapcsolataink

Olyan speciális problémák megoldásában, amelyek nem tartoznak szorosan rendelőnk profiljához, kiváló szakemberekkel tartunk fönn kollegiális konzultációs kapcsolatot és segítünk betegeinknek a legjobb szakellátás megszervezésében.

  • Ilyenek: Speciális szájsebészeti ellátás (igény szerint) altatásban is
  • Allergiavizsgálat
  • Logopédia
  • Plasztikai sebészet