.logo { float: left; padding-top: 20px; } .home .full_width_content{ padding-top: 0; }

Esztétikai fogászat

Nemcsak az egészséges és működőképes, hanem a szép fogazat megvalósítása is kiemelten célunk. Ennek érdekében alkalmazzuk a fogfehérítési eljárásokat különálló fogakon, vagy a teljes fogazaton, valamint a fémmentes, esztétikus porcelán betéteket és pótlásokat (koronák, hidak, héjak). Nagyon szép eredményt lehet elérni pl. letört, vagy elszíneződött frontfogak rétegzéses töméstechnikával történő ellátásával is, a fog lecsiszolása nélkül.

Fogászati betétek

Betétnek, vagy inlaynek azokat az egyben-fogtechnikus által készített töméseket nevezzük, amelyeket szilárd állapotban helyezünk az üregbe és ott ragasztással rögzítjük. Ha a betét igen nagy és a fog felszínének összes csücskét beborítja, akkor onlaynek nevezzük. Anyaga szerint készítjük fémből, nevezetesen aranyból, műanyagból, illetve kerámiából, vagy ezek kombinációjából. A preparált üregről hasonlóan a fogpótlások elkészítésénél mintát, vagyis lenyomatot veszünk, melyet elküldünk a fogtechnikai laboratóriumba, majd elkészülte után a betétet fogászati ragasztóval rögzítjük. A fogtechnikai munkafázis alatt a preparált fogat ideiglenes töméssel látjuk el: Fogászati betétek.

Esztétikai fogászat – a fogékszer

Esztétikai fogászatunkban, orvosi rendelőnkben fogékszer felhelyezésével is foglalkozunk, nevezetesen valódi Swarowski kristály köveket ragasztunk fel a fogakra, melyek különböző színben hozzáférhetők. Fogékszer létezik arany és fehérarany kivitelben is. A saját fogra való felhelyezést  fogorvosi szakértelemmel végezzük, mely a fogra semmilyen káros hatással nem jár, az ékszer eltávolítása után nem marad vissza látható elváltozás, a ragasztás helye pár nap alatt remineralizálódik, vagyis a fogzománc ugyan olyan lesz, mint előtte. Akár egy-egy különleges alkalomra is (pl. esküvő) felhelyezhető: Fogékszer.

Érdekli az esztétikai fogászat? Kérjen időpontot! Hívjon most! +36-30-9525-713