.logo { float: left; padding-top: 20px; } .home .full_width_content{ padding-top: 0; }

Rendelői fogfehérítés

Miért érdemes rendelői fogfehérítést választani?

  • A fogorvosi rendelőben végzett fogfehérítés legfőbb előnye az otthoni fehérítő eszközökkel szemben, hogy sokkal látványosabb hatást lehet elérni vele: akár 8-10 árnyalattal fehérebb lehet fogsora!
  • A fehérítés már egyetlen kezelés hatására megtörténik, nem szükséges napokon, heteken át tartó ecsetelés-sorozatnak alávetnie magát, mint egyes otthon használható fogfehérítő készletek esetén.
  • Mert Önnek semmivel nem kell majd otthon, egyedül bajlódnia; csak kényelmesen hátradől a fogorvosi székben, és orvosa precízen, pontosan elvégzi a fehérítő kezelést.
  • Belső fogfehérítéssel kiegészítve gyökérkezelt fogakon is alkalmazható!
  • Az eredmény hosszan tartó – megfelelő fogápolási szokások mellett elég 1-5 évente megismételni a fogfehérítést!
  • A rendelői fogfehérítés erősebb ugyan az otthon, orvosi felügyelet nélkül is végezhető fehérítő anyagoknál – de ettől nem kell megijedni, hiszen teljesen biztonságos, és fájdalommentes!

Mi a rendelői fogfehérítés menete?

  • A fogfehérítést minden esetben megelőzi a fogazat megtisztítása, a fogkő eltávolítása, hiszen csak tiszta zománcot szabad, érdemes fehéríteni.
  • A fogorvos a megtisztított és előkészített fogakra felviszi a fehérítő anyagot (a Homeodent Fogorvosi Rendelőben a kiváló minőségű Whiter Brighter márka anyagait használjuk), majd speciális led lámpával megvilágítja a fogazatot, 8 percen keresztül. Ezt 3x kell megismételni (egy alkalom alatt), és az eredmény azonnal látható!

 

A fogak megsárgulása természetes folyamat, ami minden emberrel előfordul – nem feltétlenül a rossz szájhigiénia jele, és ne is érezzük rosszul magunkat miatta! A fogak elszíneződésének alapvető oka, hogy a külső, fiatal korban kemény és hófehér fogzománc idővel elvékonyodik, így alatta láthatóvá válik a sárgás színű fogbelső anyag. (Bizonyos szokások, például a kávézás, cigarettázás, rendszeres vörösbor fogyasztás, illetve egyes ételek mint a sárgarépa, cékla, az átlagosnál is erőteljesebb elszíneződést okoz, így ezeket érdemes kerülni.)

karacsonyi-akcio-fogfeherites-homeodent

Ha karácsonyi családi fotókon Ön is ragyogó, hófehér fogsorral, magabiztosan szeretne mosolyogni, akkor jelentkezzen be hozzánk bátran, most akciósan: 

Fogfehérítés + professzionális fogkőeltávolítás mindössze 68.800 Ft-ért!

Vegye igénybe Ön, vagy ajándékozza szeretteinek karácsonyra! Hívjon minket a +36-30-9525-713 telefonszámon, és egyeztessünk időpontot, hogy várakozás nélkül, kényelmesen igénybe vehesse szolgáltatásainkat.